Цената на златото в сряда сутринта коригиращо намалява след ръста

...
Цената на златото в сряда сутринта коригиращо намалява след ръста
Коментари Харесай

Как дебатът между Тръмп и Байдън повлия върху цената на златото?

Цената на златото в сряда сутринта коригиращо понижава след растежа от 1% във вторник. Тази динамичност бе повлияна от резултатите от телевизионния спор в Съединени американски щати сред настоящия президент Доналд Тръмп и кандидата за поста му Джо Байдън, сочат данните от днешната търговията.

Стойността на декемврийските фючърси за златото на борсата Comex в Ню Йорк през днешния ден сутринта спада с 0.44%, или с 8,4 $, до 1894,8 $ за тройунция.

Цената на декемврийските фючърси за среброто се намалиха с 2,27% до 23,89 $ за унция.

Котировките на златото се повишиха доста във вторник, като се покачиха с над 1%, до момента в който търговците чакаха първия избирателен тв спор с присъединяване на републиканския президент Доналд Тръмп и неговия демократ противник Джо Байдън.

Дискусиите се организираха в атмосфера на непримирими несъгласия, като претендентите непрестанно се прекъсваха и използваха извънпарламентарен език. Отговаряйки на въпросите на модератора, претендентите всъщност повтаряха своите добре познати позиции пред гласоподавателите.

В същото време някои телевизионни фенове имат вяра, че Джо Байдън е спечелил предизборния спор, съгласно блиц анкета на CNN.

" Златото навлезе във краткотрайна фаза на консолидация, само че това може да бъде краткосрочна промяна в границите на дълготрайния напредък, когато се приближим до втория пакет тласъци за Съединени американски щати ", сподели Маргарет Янг, пълководец на DailyFx, представена Ройтерс.

В началото на август цената на златото се увеличи над 2 хиляди $ за унция, само че от началото на септември котировките трайно слязоха много под това равнище.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР