Цената на природния газ на газовия хъб в Холандия „Ти

...
Цената на природния газ на газовия хъб в Холандия „Ти
Коментари Харесай

Петролът и природният газ поксъпвнаха рязко рано в понеделник


Цената на природния газ на газовия хъб в Холандия „ Ти Ти Еф “ през днешния ден се повиши внезапно. Това се случва откакто глобите против Русия влязоха в действие и вложителите започнаха да се притесняват, че те ще доведат до нарушение на доставките на черно злато и газ

Малко след отваряне на борсовата търговия цената на синьото гориво доближи съвсем 127 евро за мегаватчас. В петък котировките се откриха на 93,147 $ за барел или с съвсем 27% нагоре. С напредването на деня котировките природният газ изтри част от облагите си и малко след 10 часа българско време се котираше за 115 евро за мегават час.

Петролът внезапно нарастна в азиатската търговия през днешния ден, предават международните организации.

Сортът Брент от Северно море се повиши с 4,67% до 102,50 $, а по време на търговията доближи и растеж от 7% до 105 $ за барел.

Американският лек недопечен нефт набъбна с 5,28 на 100 до 96,43 $, като в един миг даже беше трансферирал 98 $ за барел.

В неделя английският енергиен колос BP разгласи, че се отхвърля от каузи си от 19,75 на 100 в съветския петролен колос " Роснефт ". Ход, който пазарите правят оценка на загуба от към 25 милиарда $.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР