Цената на горивата няма нищо общо с пристанище Росенец“. Спекулациите,

...
Цената на горивата няма нищо общо с пристанище Росенец“. Спекулациите,
Коментари Харесай

Гвоздейков за „Росенец“: Отнемането на концесията няма да повлияе пряко на цените на горивата

„ Цената на горивата няма нищо общо с пристанище „ Росенец “. Спекулациите, които се върша, че горивата ще бъдат оскъпени са меко казано нестойностни. Отнемането на концесията няма да повлияе директно върху цените на горивата. „ Лукойл “ съблюдава българското законодателство и цените на горивата се дефинират по правила “, сподели министърът на превоза Георги Гвоздейков в ефира на bTV. 
Прочетете още
От през днешния ден пристанище „ Росенец “ към този момент се ръководи от държавното дружество „ Пристанищна инфраструктура “. По думите му данъчните хранилища са напълно благосъстоятелност на „ Лукойл “, само че контролът върху импортиран артикул е в ръцете на страната.

„ Държавата има потенциал има и опит, няма да бъдат позволени изключителни обстановки, всичко е в границите на закона. При по този начин заложените текстове в регламента страната не дължи компенсации към концесионера. Концесията е прекъсната поради форсмажорни условия, които касаят ограничаващи ограничения по отношение на Руската федерация. Оттук нататък „ Лукойл “ би трябвало да си търси правата някъде другаде, само че не и в България. Рискът е изчислен, ние сме спазили закона и европейския правилник “, добави Гвоздейков.

Днес са извършени и първите шофьорски изпити, при които маршрутът за кандидат-шофьорите се избира електронно.

„ От една страна това отстранява субективния фактор, за което е упреквана „ Автомобилна администрация “, че посочваните направления от изпитващите се избират за едни или други хора. Той ще научи маршрута си, когато седне зад кормилото и изпитващия натисне бутона за избор на маршрут. Всеки маршрут съдържа композиция от извършения и няма по какъв начин да се падне единствено прав път “, сподели транспортният министър. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР