Цената на горивата няма нищо общо с пристанище Росенец“. Спекулациите,

...
Цената на горивата няма нищо общо с пристанище Росенец“. Спекулациите,
Коментари Харесай

Гвоздейков за „Росенец“: Отнемането на концесията няма да повлияе пряко на цените на горивата

„ Цената на горивата няма нищо общо с пристанище „ Росенец “. Спекулациите, които се върша, че горивата ще бъдат оскъпени са меко казано нестойностни. Отнемането на концесията няма да повлияе директно върху цените на горивата. „ Лукойл “ съблюдава българското законодателство и цените на горивата се дефинират по правила “, сподели министърът на превоза Георги Гвоздейков в предаването „ Лице в лице “. 

„ Прехвърлянето на концесията няма нищо общо с цените на петрола “, сподели министърът на превоза Георги Гвоздейков

От през днешния ден пристанище „ Росенец “ към този момент се ръководи от държавното дружество „ Пристанищна инфраструктура “. По думите му данъчните хранилища са напълно благосъстоятелност на „ Лукойл “, само че контролът върху импортиран артикул е в ръцете на страната.

„ Държавата има потенциал има и опит, няма да бъдат позволени изключителни обстановки, всичко е в границите на закона. При по този начин заложените текстове в регламента страната не дължи компенсации към концесионера. Концесията е прекъсната поради форсмажорни условия, които касаят ограничаващи ограничения по отношение на Руската федерация. Оттук нататък „ Лукойл “ би трябвало да си търси правата някъде другаде, само че не и в България. Рискът е изчислен, ние сме спазили закона и европейския правилник “, добави Гвоздейков.

„ Мисленето е главното, което липсва на доста водачи у нас “, съобщи ръководителят на АКАБ Красимир Георгиев

Днес са извършени и първите шофьорски изпити, при които маршрутът за кандидат-шофьорите се избира електронно.

„ От една страна това отстранява субективния фактор, за което е упреквана „ Автомобилна администрация “, че посочваните направления от изпитващите се избират за едни или други хора. Той ще научи маршрута си, когато седне зад кормилото и изпитващия натисне бутона за избор на маршрут. Всеки маршрут съдържа композиция от извършения и няма по какъв начин да се падне единствено прав път “, сподели транспортният министър. 

Те ще разискват по какъв начин може да се спре войната по пътищата

По думите му глобите за пияни и дрогирани водачи на пътя също би трябвало да бъдат увеличени, само че би трябвало да има обучение и дисциплинираност.

„ Докато сами не осъзнаем, че би трябвало да има ясно съзнание и инстинкт за предпазване на околния, нищо няма да се случи. Трябва смяна на съзнанието “, счита Георги Гвоздейков. 

 

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР