Целуването не е просто израз на любов и привързаност, то

...
Целуването не е просто израз на любов и привързаност, то
Коментари Харесай

Защо да залагаме на целуването?

Целуването не е просто израз на обич и обвързаност, то е цяла просвета. И затова има куп научни проучвания, международен връх и проби, които разкриват безпределно забавни аспекти на този натурален акт.

Чували ли сте за филематология?
Ако в действителност се интересувате от целуването и желаете да го изследвате в дълбини, можете да извършите кариера от това. И преди мозъкът ви да се насочи в напълно неправилна посока, става въпрос за научна кариера, От 19 век насам публично съществува просвета, обвързвана с целуването и тя се споделя филематология.

Колко време се целувате през целия си живот?
Според едно проучване приблизително към 20160 минути, което е равно на две седмици.

Има международен връх по целуване
Има международен връх за съвсем всичко, тъй че разумно и целуването не е пропуснато. Държат го Екачай и ЛаксанаТиранарат от Тайланд, които не са отлепили устните си един от различен в продължение на 58 часа, 35 минути и 58 секунди!

Полезно е за здравето
Освен че е прелестно като чувство и оказва помощ отделянето на хормони като допамин и окситоцин, то укрепва имунната система и гори 3-4 калории на минута.

Тренира мускулите ви
Когато се целувате, вие употребявате към 146 мускула, измежду които 34 лицеви и 112 постурални.

Накланяте ли главата си?
Германският откривател Онур Гюнтурюн следил 224 двойки, целуващи на публични места в Съединените щати, Германия и Турция и стига до заключението, че две трети от хората накланят главата си надясно, когато заключват устните си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР