Целулитът е сред най-упоритите естетични проблеми, с които жените се

...
Целулитът е сред най-упоритите естетични проблеми, с които жените се
Коментари Харесай

Бързо и трайно намаляване на целулита в домашни условия


Целулитът е измежду най-упоритите естетични проблеми, с които дамите се сблъскват. Сякаш с цел да затвърдят тази теза множеството козметични артикули срещу целулит са или прекомерно скъпи, или с неуточнен състав, или по-лошо – съдържат нападателни към кожата съставки, които може да решат единия, само че да отключат различен кожен проблем.

Затова от първостепенно значение е целулитът да се бори с артикули, които са по едно и също време налични и безвредни. Такива артикули може да се подготвят и в домашни условия.

Целулитът е положение, при което се следи нарушение релефа на кожата , вследствие прекалено и неравномерно отсрочване на мастна тъкан под нея, водещо до влошена циркулация на кръвта в тези зони.

Според козметолозите ефикасният артикул за бързо и трайно унищожаване на целулита би трябвало да работи в 2 съществени посоки:
Да хидратира кожата и да оказва помощ за поддържане на естествената и водно-липидна структура; Да оказва помощ за разграждане на целулита, разнасяне на мазнините и възобновяване на естественото кръвообращение в засегнатите зони на кожата;

Свързани публикации.. Грейпфрутът изрично топи мазнините 0 Антицелулитните кремове - работят ли в действителност? 0 8 ефикасни антицелулитни процедури 1

Ефективно средство, което дава отговор на тези условия и работи за по-бързо и трайно понижаване на целулита, може да се подготви и в домашни условия.

За възстановяване външния тип и хубостта на кожата при целулит може да се разчита на кокосова лой и етерично масло от грейпфрут . Със смесването на кафена чашка кокосово масло и 30 капки масло от грейпфрут се получава задоволително ефикасен крем срещу целулит , комфортен за домашна и ежедневна приложимост.

Кокосовото масло е богато на хидратиращи кожата субстанции и на мастни киселини, които поддържат липидната и конструкция. Така то подкрепя поддържането на естествената хидро-липидна тога на кожата. Маслото от грейпфрут съдържа високи количества бромелаин – мощно противовъзпалително средство, което подкрепя разграждането на целулитните отлагания и разнасянето им.

Козметичната процедура и изследванията демонстрират, че третирането на засегнатите от целулит кожни сектори с този крем за по 5 минути на ден оказва помощ за най-малко 30% понижаване на целулита в границите на няколко месеца. За хора с сензитивна кожа е целесъобразно всяка мярка за битка с целулита, в това число позлването на посочения способ, да се съветва с кожен лекар за подсигуряване на сигурността и резултата.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР