Целта на срещата, която България подготвя с ръководителите на Евросъюза

...
Целта на срещата, която България подготвя с ръководителите на Евросъюза
Коментари Харесай

Борисов: Моментът за вота на недоверие беше избран, за да ни изложат

Целта на срещата, която България приготвя с ръководителите на Евросъюза и Турция, е да регистрира постигнатото по мигрантското съглашение досега и да приготви договарянията за новото съглашение и неговото финансиране. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който е в Давос за присъединяване в Световния стопански конгрес.

В коментар за несполучливия избор на съмнение министър-председателят съобщи, че моментът не е бил добре определен от опозицията:

Да се подбере времето, когато сме най-вече заети, когато единия ден - 10, а другия ден - 13 министри водят препоръки, и то препоръки, в които се вадят страни от " черен " в " сив " и сходен лист... И тъкмо тогава да се избере вота, в тези дни... Те знаеха, че това е просто един метод да ни изложат.

Бойко Борисов разяснява и поискания от Българска социалистическа партия референдум за приемането Истанбулската спогодба:

Ако има референдум, той би трябвало да бъде ясно написан - " за или срещу " е да пребиваме дамите и децата в България. Всички останали текстове, за които приказват - трети пол, гей бракове и всичко останало, въобще не попада.

Премиерът изясни, че е помолил депутатите от ГЕРБ да не бързат с приемането на конвенцията против домашното принуждение. Той разгласи, че ще беседва по тематиката с представители на другите вероизповедания. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР