Целта на операцията беше да гарантираме сигурността на гражданите. Блокирахме

...
Целта на операцията беше да гарантираме сигурността на гражданите. Блокирахме
Коментари Харесай

МВР с ексклузивни разкрития за самоубийството на Росен Ангелов!

" Целта на интервенцията беше да подсигуряваме сигурността на жителите. Блокирахме допустимо най-голяма зона. Претърсвахме дом по дом. Бяха включени сили на военна полиция, на Министерство на вътрешните работи. Претърсването към този момент трае трети ден. Днес към 16ч в една от къщите беше открит натрупа. Той държеше в ръката си револвер. Не можем да кажем все още по кое време е настъпила гибелта. По изложение и по облеклата можем да допускаме, че това е търсеното лице ", Това разяснява на ексклузивен брифинг Главният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов.

Полицията го търси от няколко дни поради шесторното ликвидиране в Нови Искър точно на Нова година.

БЛИЦ, който заяви пръв за самоубийството на Росен Ангелов , напомня, че убийствата в Нови Искър са били осъществени в Новогодишната нощ. На 2 януари в дома на фамилията в Нови Искър бяха открити телата на петима души - Неделчо Юнаков, на неговия наследник Георги (20 г.), на Нанси (16 г.), дъщерята на Кети Кюхова (жена на Неделчо Юнаков от втори брак), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

Всичките те са били убити с голям брой изстрели в къщата им, намерено е и кучето им – също убито.

Кети Кюхова в началото бе оповестена за търсене, само че на 3 януари джипът, с който се е придвижвала, бе открит в близката гора на към 3 км от къщата им, а тялото на Кюхова бе намерено хвърлено в бунар.

Семейството живеело в къщата в Нови Искър от към година - година и половина, преселило се там от кв. " Младост” в София.

Преди дни детайлности за убийствата разкри шефът на Национална следствена служба Борислав Сарафов.
" Извършител на шесторното ликвидиране е Росен Ангелов, това е потвърдено с ДНК експертиза, Доказано е и, че Ангелов е работил самичък “, съобщи Борислав Сарафов.
Аутопсиите демонстрират, че всяка жертва е убита с няколко изстрела, като в главата на всеки е създаден и надзорен изстрел.

" Росен Ангелов е човек, без документи, без благосъстоятелност, без работа. Прякорът му е Горският човек. Имал интимна връзка с Кети, която е траяла към 6 месеца преди убийството “, сподели Сарафов.

Росен Ангелов има три присъди. Едната присъда е за кражба, втората – за обезчестяване, третата присъда е за това, че в с. Луково е съблякъл дете на 12 години и блудствал с него. Последната присъда е произнесена задочно. Още преди този момент той се е укрил. Росен Ангелов в разгласен за общодържавно търсене с депеша на Столична дирекция на вътрешните работи от 8 септември 2009 година

Към този миг можем да кажем, че претекстът за осъществяване на закононарушението е персонален, обвързван е с интимни връзки и връзка с потърпевшата, сподели професионалният началник на Министерство на вътрешните работи. Ангелов е проявявал и ревнивост към мъжа, с който Кети е живеела на фамилни начала.

" Росен Ангелов е имал информация, че Кети има проблеми в връзките с мъжа, с който живее”, изясни административния началник на СГП Емилия Русинова.
Кети е била първата убита съгласно проверяващите, а останалите, с цел да се заличат следите и да не се стигне до причинителя. Има данни, че майката на Кети е била наясно с връзката на щерка си. ”Очевидно тази нощ този дом е бил къщата на ужасите”, сподели шефът на Национална следствена служба Сарафов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР