Целта на Доналд Тръмп беше да разклати опонента си Джо

...
Целта на Доналд Тръмп беше да разклати опонента си Джо
Коментари Харесай

Дипломат за дебата Тръмп-Байдън: Демократът не загуби равновесие и изкара пълноценно дебата

Целта на Доналд Тръмп беше да разклати съперника си Джо Байдън и да потвърди обществено посредством изваждането му от равновесие, че той не е подобаващ за позицията президент на Съединени американски щати. Байдън обаче не влезе в клопката. Той изкара пълноценно и добросъвестно дебата.
Това съобщи в коментар пред бТВ някогашният дипломат на България в Съединени американски щати Елена Поптодорова по отношение на миналия ефирен спор сред претендентите за държавен глава на Съединените щати Джо Байдън и Доналд Тръмп.

Поптодорова изясни, че от 25 години следи дебатите, само че не е виждала сходен „ безпорядък “ до момента. Според нея по едно и също време са вървели три диалога - този сред Тръмп и Байдън, като ненадейно се е състоял и спор сред Тръмп и модератора от „ Фокс нюз “ Крис Уолъс. Третият диалог, който тя счита за значим, е бил този с гласоподавателите. По думите ѝ Байдън е съумял да го осъществя.

Поптодорова означи, че отговорите на основни въпроси са били тревожни при снощния спор – дали президентът Тръмп ще се разграничи от организацията на белите супремасисти и дали претендентите ще овладеят поддръжниците си в дългия интервал, в който ще се ревизират бюлетините по пощата.

Тя изясни, че Джо Байдън е бил срамежлив във връзка с събитията и митингите в Портланд, тъй като това са евентуални негови гласоподаватели.

„ Коронавирусът ходя като нишка от самото начало. Това беше една от тезите на Байдън – че Тръмп се е провалил в оправянето с COVID-19. Друг спор беше по кое време и къде да се отвори стопанската система “, съобщи тя.

Според нея следва да стане ясно по какъв начин събитието се отразява на твърдите ядра, само че и на към момента колебаещите се. По думите ѝ дебатите са, с цел да бъдат преценени личностите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР