Целта е всеки да си пробута законите. За БСП и

...
Целта е всеки да си пробута законите. За БСП и
Коментари Харесай

Копринка Червенкова: До март ще се влачим със служебни правителства

" Целта е всеки да си пробута законите. За Българска социалистическа партия и ГЕРБ, а допускам и за Движение за права и свободи - общата доминанта е връщането на хартиените бюлетини. Политическа партия ще се причислят към проекторешението на Демократична България за изпращане на оръжие за Украйна. Допускам, че това ще бъде първият закон, който ще се преглежда, само че ми е доста любопитно дали този закон ще го мушнат най-отдолу под досиетата, или ще го изпратят в някаква комисия, тъй като това е ролята на ръководителя на Народното събрание - той разпределя проектозаконите към съответните комисии и според от това по какъв начин там се възприемат, се връщат в пленарната зала. Не можах да схвана за какво Политическа партия си изтеглиха претендента за ръководител на Народно събрание, когато можеше да бъде признат разновидността за ротация. Съвършено непотребен беше този жест. За кого го направиха? Те го направиха против себе си ".

Това разяснява в предаването " Политически НЕкоректно " журналистката Копринка Червенкова.

" До края на март ще се влачим със служебни държавни управления. И ще ядат парцалите на горкия президент отвред ".

Тя изрече мнение, че има напън върху партиите, с цел да се сформира държавно управление:

" Това не се случва, тъй като се опъват избрани партии, от които не се очакваше да се опъват, тъй като те изгониха 70-те души от съветското посолство. И на тях се разчиташе да бъдат по-сговорчиви и да създадат държавно управление.... Ще се откажат в един миг. Ще тръгнат всички към предварителни избори, само че с каква вяра - не ми е ясно ".

Атмосферата в обществото не е толкоз трагична, счита тя и показа наблюдения, че хората не са толкоз изплашени от цените на стоките.

" Западноевропейските общества са доста по-задоволени от българското и те по-трудно ще преживеят рестрикциите, които им се постановат от тази нова обстановка с горивата. Докато ние, мисля че по-леко ще го преживеем. В съзнанието ни седи опитът от Виденовата зима ".

Червенкова изрече противоречие с изказванията, че обстановката в Украйна се е трансформирала и Русия губи:

" Как ще губят, като сега 40% от Украйна няма ток ".

Според нея във връзка с Украйна огромна част от медиите са единомислещи и " седят на страната на положителните ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР