Целият тим на Левски е луднал по дъщерята на новия

...
Целият тим на Левски е луднал по дъщерята на новия
Коментари Харесай

Щерката на Роси пощури „Левски”

Целият отбор на „ Левски ” е луднал по дъщерята на новия си треньор–Делио Роси. Новият наставник на отбора има щерка хубавица, която даже взе участие в „ Мис Италия ” през 2007 година, научи HotArena.

Знойната Грета е на 32 години и е считана за една от най-красивите дами на Апенините. Тя даже е взела участие в влиятелния конкурс за най-красива италианка, а неотдавна мина и под венчило.

Красавицата е фаворитка на италианските спортни почитатели, а до момента в който татко й третираше локалните тимове, тя непроменяемо бе на трибуните, с цел да го поддържа. Роси има още две деца–33-годишен наследник Дарио, както и 19-годишна щерка Джулия, която обаче в никакъв случай не се е появявала в общественото пространство.

По-голямата му щерка е луда фенка на футбола и не пропуща мач на татко си. Дори има непокътнато на трибуните на стадион „ Георги Аспарухов ”.

Освен фенка на футбола, Грета е и експерт по маркетинг и реклама в университета в Милано. А магистърската й теза е на тематика „ Как да се увеличи посещаемостта на футболните игрища ”.

Със сигурност „ Левски ” няма да играят пред празни игрища, още повече, че почитателите и футболистите горят от неспокойствие да зърнат италианската хубавица. Роси обаче зорко пази дъщеря си, още повече, че напълно неотдавна я омъжи.

И горко на всеки, който се опита да я съблазнява.

Самият Роси към този момент си завоюва известност на безсъвестен вид, откакто преби футболиста си Адем Ляич по време на мач. Впоследствие, в италианските медии синът му даде изявление, в което показа, че не е изяждал и един пестник от татко си, през живота си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР