Целите, към които се стремим, са разум, отговорност, диалог за

...
Целите, към които се стремим, са разум, отговорност, диалог за
Коментари Харесай

Няма скрито покрито! От ДПС разкриха основната си цел: Ще бъде грешка България да направи това

Целите, към които се стремим, са разсъдък, отговорност, разговор за справяне с бедността. Политическите партии яхват вълната на популизма, тъй като демонстрират политическа импотентност. Не могат да предложат ясни решения за развиване на страната. Хората се тормозят за сигурността си на работното място, както и за цената на живота, а не дали ще преместим даден монумент.
Това сподели за „ Офанзива “ Валентин Тончев от Движение за права и свободи.
Според него българската позиция към районен съд Македония не е добре аргументирана, не добре дефинирана и несинхронизирана. „ Вдъхваме неустановеност в сътрудниците си, не знаят какво считаме и за Украйна.
Трябва да продължим да даваме военна помощ, тъй като те се борят за териториалната си целокупност. Движение за права и свободи приканва да се образува постоянно държавно управление въз основата на няколко целта, какъвто е външната политика. В РСМ има вътрешни и външни сили, които не желаят Балканите да станат част от Европейски Съюз. Ще бъде неточност България да възвърне ветото, това ще ни сложи под изолираност “, съобщи той.
По думите му посредством air policing със съдружниците от НАТО българското въздушно пространство ще бъде предпазено. Относно инспекциите на европрокуратурата за ТЕЦ-ове, замърсяващи въздуха, той изрази вяра виновните да бъдат осъдени.
Тончев предложи на идващото държавно управление да предложения хора от сигурността на страните, които не ни позволяват в Шенген, с цел да оказват помощ за защитата на нашата граница.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР