Цели сектори на икономиката, където проблемите с години били замитани

...
Цели сектори на икономиката, където проблемите с години били замитани
Коментари Харесай

Асен Василев: Кабинетът да остане, за да дава посоката на България

Цели браншове на стопанската система, където проблемите с години били „ замитани под килима “, в този момент са придвижени напред

Финансовият министър съобщи, че кабинетът „ Денков “ е почнал работа по извънредно сложни промени, които били отлагани 20-30 години. Асен Василев отговори за какво властта би трябвало да остане

 „ Защото даваме ясна вероятност в каква посока се движи България “. Василев изясни, че цели браншове на стопанската система, където проблемите с години са „ замитани под килима “, са придвижени напред.

По думите му държавното управление има още доста дълъг път пред себе си, в който да осъществя правосъдната промяна и да приключи процеса по приемане на страната в Шенген и еврозоната.

„ Това, което виждаме сега, е, че бизнесът стартира да влага, спестяванията на българските жители през последната една година, на семействата, са се качили със седем милиарда “, регистрира Василев. Той добави, че България е една от дребното страни в Европейския съюз, където растежът на приходите е изпреварил растежа на инфлацията предходната година.

Асен Василев изясни, че не би подценил вота на нвдоверие, макар че вносителите нямат задоволително гласове.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР