Цели 40 полицаи са заподозрени, че са нарушили или неизпълнили

...
Цели 40 полицаи са заподозрени, че са нарушили или неизпълнили
Коментари Харесай

Уволняват Симона Радева. Трудно е да се каже полицай за такъв човек

Цели 40 служители на реда са обвинени, че са нарушили или неизпълнили служебни отговорности, с цел да продъжи Георги Семерджиев гладко да вилнее години наред по пътищата ( " кариерата "  му към този момент завърши, като умъртви две девойки с разцепилия се на две " джип " на 5 юли пред хотел " Хемус ", б.р.).

Товя изказване направи вътрешният министър Иван Демерджиев, който през днешния ден е на кръга маса във връзка ужасяващото състояние с пътния травматизъм.

Той подсети, че има две дисциплинарни инспекции - едната е против Симона Радева - другарка на Семмерджиев, и служителка на Първо районно в София. Именно за нея министърът днес каза, че е мъчно да се каже служител на реда за подобен човек (из обществените мрежи изобилстват клипове, на които младата жена на фона на чалга пее и се кълчи с белезници и прочие атрибути, б.р.).

" Несъвместимо е с пагона на чиновник на Министерство на вътрешните работи такова държание " - посочи Демерджиев и сподели, че тя ще бъде уволнена поради подпомагане на разположение, направило престъпна демонстрация.

Той сподели, че тя го подкрепила по няколко метода, които не уточни съответно, не " има и доста други чиновници, които са посочили притеснително държание ". За Радева разгласи, че е имала дейна връзка с дрогирания лидер, преди той да провокира нещастието.

Освен това трима управителни чиновници са разрешили той да бъде осъден административно (т.е. - с акт), в случаи, в които е било ясно, че има данни за престъпление - някой е трябвало да рапортува това на прокуратрата, уточни през днешния ден служебният министър.

Той даде обещание и дисциплинарни производства " против всички тези лица ", които са от разнообразни звена на полицията и че Министерство на вътрешните работи ще бъде безкомпромисно. За да има такова всеобщо подпомагане, " има хори, скрити от публичното внимание ", сподели министърът. Само по този начин той можел да си изясни, че все се е разминавало на тартора от футболната агитка на един от огромните тимове. 

Той даже прикани сами да изоставен Министерство на вътрешните работи тези забъркани чиновници, за които още не е изтекла отминалостта за дисциплинарни производства.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР