Цеко Минев бе преизбран единодушно за председател на Българската федерация

...
Цеко Минев бе преизбран единодушно за председател на Българската федерация
Коментари Харесай

Цеко Минев остава още 5 г. начело начело на БФСки. Очакваме нови успехи

Цеко Минев бе избран отново единомислещо за ръководител на Българската федерация по ски за нов 5-годишен мандат. Това стана по време на постоянното отчетно-изборно заседание на БФСки, което се организира през днешния ден в ММС.
За Минев, който управлява федерацията от 2003 г,
това ще е пети следващ мандат, като той също по този начин е и член на Съвета на Международната федерация по ски и сноуборд. През годините федерацията записа големи триумфи. От семейства на стартове за Световната купа до Кристален глобус в ръцете на Радо Янков и подиум на Алберт Попов. Не забравяме и Александра Жекова. Сани дълги години бе измежду елита на международния сноуборд.

На форума на БФСки участваха 13 клуба от всички спортове. Дискутирани бяха както резултатите на водещите състезатели на БФски за последния 5-годишен цикъл, по този начин и доста значими за клубовете въпроси свързани с възстановяване на
инфраструктурата за зимни спортове,
финансирането на клубовете по места, и поддръжка от страна на страната и локалните управляващи за развиване на белите спортове. Отчетена бе нуждата от дейна позиция на клубове и федерация пред обществото и съответните държавни органи за възстановяване изискванията за спорт и обвързваните с тях брой функциониращи клубове и състезатели.

Набелязани бяха съответни взаимни ограничения за начинания свързани с паралелното кариерно развиване на спортистите с оглед ранното им отричане от дейния спорт. Единодушно бе гласуван и годишния счетоводен доклад на федерацията за 2022 г и отчета на специалист счетоводителя. Членовете на Общото заседание гласоподаваха за освобождение от отговорност на Председателя и членовете на УС за активността през отчетния интервал.

След избора с цялостно болшинство на нов ръководител бе определен и нов директорски съвет в състав Бояна Попова, Пепа Мицева, Илия Ел Фелеки, Красимир Хаджидинев, Георги Бобев, Радослав Янков, Иво Цеков и Андрей Балевски. Приет бе и бюджета на федерацията за календарната 2023 година

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР