Царско село загуби от Берое в отложен мач от 12-ия

...
Царско село загуби от Берое в отложен мач от 12-ия
Коментари Харесай

Солиден Берое се утвърди в Топ 6 след заслужен успех над Царско село

Царско село загуби от Берое в отсрочен мач от 12-ия кръг в efbet Лига. Мачът в столицата завърши при резултат 0:2.

Точни за спечелилите бяха Еривалдо и Кукула.

Берое бе в напредък след триумфите над Левски и Ботев (Пловдив) и през днешния ден се възползва от това.

Заралии ще одобряват Монтана в събота в последния си мач от есенния дял. За Царско село това бе заключителната среща за календарната година.
 Снимка 509983
Източник:

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на терена:
 Царско село - Берое, онлайн онлайн
Царско село - Берое 0:2, гол на Кукула!

И двата тима играха мощно в последните си срещи

Първото полувреме предложи повече притежание на топката от страна на домакините, които обаче единствено в два случая излязоха в 100%-ви обстановки за разкриване на резултата.

Панайотис Лука несъмнено бе огромният дебитор за своя отбор, като не успяваше да насочи топката към вратата при отлични обстановки за това.

В един от случаите той бе изведен съвършено самичък против вратаря, само че стреля настрана от вратата, което накара Пенев да се хване за главата.
 Снимка 509972
Източник:

Сред най-опасните играчи в състава на Берое бяха Крум Стоянов и Еривалдо, само че пред тях не се откриваха сходни на тези за домакините положения.

Именно Ферейра можеше да открие резултата в средата на полувремето, само че неразбирателството в отбраната на Царско село не беше задоволително, след солидната интервенция на Пласид.

В два случая тъкмо вратарят на домакините се оказваше последната бариера за отбора си, намесвайки се решително при центриранията в полето си.
 Снимка 509978
Източник:

Поредицата ъглови удари, изпълнени от столичани, не способстваха за разкриване на резултата в тяхна изгода.

Напротив, в самия завършек на първата част неточност в защитата на Царско село " подари " топката на Еривалдо, който трансферира технично вратаря, а по-късно добави кълбото в мрежата за 0:1.

През второто полувреме и двамата треньори се пробваха да трансформират метода си към конфликта в придвижване.

И Димитров, и Пенев направиха редица промени в първичните си сформира.

Домакините изглеждаха все по-офанзивно, като грешникът Лука бе изваден, напускайки безславно терена след пропуските си през първата част.
 Снимка 509973
Източник:

За гостите Херо укрепи междинната линия от играта, както и отбраната си, като беше явно, че старозагорци чакат шанса си на контраофанзива.

Будинов претендира в средата на второто полувреме, че против него е било осъществено нарушаване. Повторенията демонстрираха, че след прикосновение с защитник, той пада на земята. Сигнал за дузпа обаче не последва.
 Снимка 509979
Източник:

Отново Будинов остава отвън екшъна в края на мача, когато Реян Даскалов напредна по десния фланг, само че избра да стреля, вместо да подава на останалия непокрит собствен съотборник.

Така или другояче нова смяна в резултата бе записана едвам 10 минути преди последния сигнал, когато от близка отдалеченост, без да бъде обезпокояван от съперинковите състезатели, Кукула повиши на 2:0, лишавайки конфликта от конспирация.

Берое се изкачва до 5-ото място в класирането, с актив от 27 точки. Царско село е под номер 8, с 10 точки по-малко.
 Снимка 509981
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР