Царина, една от любимките на зрителите в Hell’s Kitchen, е

...
Царина, една от любимките на зрителите в Hell’s Kitchen, е
Коментари Харесай

Царина след Hell’s Kitchen: Потънах в земята, когато шеф Ангелов реши да напусне кухнята

Царина , една от любимките на феновете в Hell’s Kitchen, е новият посетител в подкаста “Кухнята след Ада ”. Хоби готвачката от Горна Оряховица напусна конкуренцията на крачка от черните куртки.

Пред водещия Станислав Иванов, победител от сезон 5 на Кухнята на Ада , тя показа, че е вярвала, че ще стигне до топ 6 и огромната ѝ фантазия е била да вземе черна куртка.
 
 Царина

Царина уточни като нейна мощна страна в надпреварата готовността ѝ да се развива и да се учи доста. Думите на началник Ангелов при изгонването ѝ са я докоснали доста, а жестът, който прави той към нея - да ѝ подари куртката ѝ е голям.
 
 Царина

Хоби готвачката от Горна Оряховица описа в “Кухнята след Ада ”, че първото ѝ усещане от Симона не е било положително. Това обаче се е трансформирало в идващите седмици, откакто е видяла какъв брой смела е Мони Бонбони. Водещият Станислав Иванов беше безапелационен, че занимание готвачите имат огромен капацитет в Кухнята на Ада, тъй като са подготвени да дадат повече от себе си.

Царина описа, че най-големите кавги при Червените са били поради изгубените борби, които пращаха дамите в бункера. Тя показа, че най-тежко ѝ е било да спи на земята.

Царина споделя, че е влезнала с разбирането, че в Hell's Kitchen няма да откри другари. Въпреки това, на втория ден тя става доста близка с Полина и даже желаят да работят в бъдещето дружно. Царина разкри, че по време на свободните дни в Кухнята на Ада те са имали опция да се забавляват като четат кулинарни книги.
 
 Царина

Когато началник Ангелов си хвърля куртката и желае да напусне, в главата на Царина минават доста разновидности какво би трябвало да направи. Тя споделя, че е потънала в земята. Най-страшното нещо е било мълчането на началник Ангелов и спокойният звук, с който анонсира напускането си.

Царина споделя, че е нямала ден, в който да не научи нещо ново. Кой е бил най-забавният миг на фаворитката на феновете в Кухнята на Ада?

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада ” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР