Цънцарова не може да си прочете текста Сконфузна ситуация в

...
Цънцарова не може да си прочете текста Сконфузна ситуация в
Коментари Харесай

Цирк в бТВ с участието на тази водеща

Цънцарова не може да си прочете текста

Сконфузна обстановка в ефира на bTV. Водещите Мария Цънцарова и Златимир Йочев обърнаха ефира на седянка, откакто не стопираха да се смеят. Цънцарова до толкоз се заливаше от смях, че не съумя да си прочете и текста.

Повод за веселбата се оказа картичка от възпитаници от първи Г клас от Божурище. Водещият изчете пожеланията на хлапетата към екипа на медията. А незабавно по-късно Цънцарова стартира с анонс за посещаване на възпитаници в малкия екран.

Докато тя говореше, а на екрана се посочваха фотоси от студиото с малчуганите, се случи и гафът. Цънцарова стартира да заеква. И внезапно попита: „ Ама за какво се смеете сътрудници?! “ Синоптичката Стаси Цалова се включи като посочи: „ Целият диван се клати “.В последна сметка Йочев внесе конкретизиране, че децата, които са били на посещаване, и от които е картичката, са едни и същи. „ Аз взех решение, че картичката е била изпратена по пощата “, изясни объркването си Цънцарова.

„ Аз нали съм по естествените феномени, представете си по какъв начин се усещам. Помислих, че има земетресение “, оплака се синоптичката, до момента в който Цънцарова се оплака: „ Всички се смеят, само че се смеят тихичко, до момента в който аз не мога да си прочета текста
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР