Трябва да започнем да разбираме кои са тези хора, които

...
Трябва да започнем да разбираме кои са тези хора, които
Коментари Харесай

СЕНЗАЦИЯ: Журналист: Русия иска Македония да влезе ЕС незабавно - още един троянски кон

Трябва да стартираме да разбираме кои са тези хора, които в Северна Македония се назовават македонци. Няма го към този момент процесът на основаване на македонска нация на антибългарска основа, само че би трябвало да мислим с днешните действителности. Огромните разногласия са да вдигнем ли ветото или да не вдигнем ветото. От едната страна са десните интелектуалци, либерали, които считат, че в случай че се вдигне ветото, даже абсолютно, е в полза на груповия запад. Другите чертаят червени линии, откровено вярвайки, че по този начин ще завоюват популиския избор, ще подмамят огромна част от българските гласоподаватели, тъй като те не гонят народен интерсе, те се борят за гласоподавателите. Второто, в което те имат вяра е, че това е предпочитание на Русия и по този начин ще оказват помощ на Русия, само че в никакъв случай не го изговарят. Това разяснява журналистът Никола Кицевски в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Огромният интерес на Русия е Македония да влезе в този момент, неотложно в Европейския съюз, тъй като за следващ път ще се сътвори Троянски кон или магаре. Сегашният ръководещ хайлайф от Македония е имплементиран от Титовите служби в Белград и работи за сръбските и съветските ползи ", сподели Кицевски.

" Първо би трябвало да се направи проект. Точка по точка да се направи проект по какъв начин да се работи. Историческата комисия може да реши един аспект от този проблем - историческият, само че не може да реши всички проблеми със Скопие. Нашият народен интерес е обединяването на всички българи в една страна, това не се е случило още веднъж поради Русия ", разяснява той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР