Трябва да спрем внимание на борисовките, защото отвличат вниманието от

...
Трябва да спрем внимание на борисовките, защото отвличат вниманието от
Коментари Харесай

Кирил Петков отвърна на Борисов: Пълни глупости

" Трябва да спрем внимание на борисовките, тъй като отвличат вниманието от значимите неща. Пълни нелепости, в случай че би трябвало да отговоря непосредствено ". Така Кирил Петков отговори на обвиненията на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че кабинетът " Петков " се е облагодетелствал от продажбата на оръжия за Украйна.

Той изясни, че задачата на идващите три месеца не е политиците да се занимават с измислени кавги, а да се замислят какво вършат за опазването на здравето, правосъдната система, службите за сигурност, за какво са били замразени пенсиите и страната няма бюджет за 2023 година

Обединение на " положителните сили " и да не обръщат внимание на " тези тиня и каскети " са двете цели на Политическа партия, които Петков разказа за идващите месеци.

Бившият министър председател дойде на националния съвет на ДСБ, на който ще се реши дали да се даде мандат на " Демократична България " да се очевидно на изборите дружно с " Продължаваме промяната ".

" Това, което ще видите в този момент, това е първа стъпка на един развой, който се споделя " Обединението на положителните сили ". Всички демократични общности, партии, хора с дела, интензивности, с концепция за България да бъде друга, просперираща страна, почваме огромното обединяване ", сподели Петков преди да влезе в срещата. И даде обещание за идващите избори хората да видят една огромна лавина от хора, на които " им пука за България и споделят " дружно можем повече ".

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР