Трябва да си пълен дебил, за да наречеш 80% от

...
Трябва да си пълен дебил, за да наречеш 80% от
Коментари Харесай

Марешки: Tрябва да си пълен дебил, за да наречеш 80% от българите дебили


Трябва да си цялостен дебил, с цел да наречеш 80% от българския народ дебили. Това е цинизъм. Иво Христов би трябвало да последва Антон Тодоров. Настояваме Иво Христов да напусне Народното събрание. Така ще бъде с всеки един, който не почита българските жители. Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия водачът на "Воля " Веселин Марешки.
"Българският народ е брутално ограбен от всички партии през последните 20 години. Утре ще проведем срещи за вота на съмнение, тъй като ни поканиха. Първи ние обявихме, че внесем избор на съмнение, само че тогава всички ни се смяха. Първо споделиха, че тематиката на вота ще е корупция, в този момент нямало да бъде корупция. Темата за корупцията е безспорен пиар. И Българска социалистическа партия, и ГЕРБ са създавали органи, които не са имали за цел битката с корупцията. Имаме задоволително закони и органи за битка с корупцията, а в този момент вършим нов, който на всичкото от горната страна е противозаконен.
Това е неправилен и безплоден нов орган. Ние няма да го подкрепим. Нов закон може да подкрепим, само че нов орган не ", разкри Марешки. "За мен и партия "Воля " всеки ден се тиражират подправени вести. Поредната такава е, че щом сме подкрепили нарастването на учителските заплати, значи сме влезнали в коалиция с ръководещите. Всеки ден излизат вести, че бизнесът ми банкрутира, че съм пред фалит. Няма нищо правилно в това. Бизнесът ми се развива прелестно ", безапелационен беше Марешки.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР