Трябва да се помисли не само за физическото оцеляване на

...
Трябва да се помисли не само за физическото оцеляване на
Коментари Харесай

Радев: Сити хора вземат решения, а гладният човек излиза на улицата

Трябва да се намерения освен за физическото оцеляване на нацията, само че и за психическото. Хората, които вземат решения, са сити хора, само че доста българи гладуват, а гладният човек излиза на улицата. Това сподели президентът Румен Радев представен от bTV, който посети УМБАЛСМ „ Пирогов “ в столицата.
„ Обществото би трябвало да продължава с дисциплината, да извършва прецизно напътствията, които се дават от управляващите, би трябвало да има ясно ръководство на рецесията. Вирус ще има и след 13 май, ние отново ли ще стоим в това състояние? Трябва да се мисли за ясна тактика по какъв начин управляемо допустимо най-бързо да излизаме от това положение “, съобщи президентът.
Той уточни, че има „ своите хрумвания “ и управляващите вървят по част от неговите „ стъпки “.
Радев разяснява и решението на депутатите да дарят заплатите си, като означи, че би трябвало те да дадат и предходното си заплащане: „ За разлика от депутати и министри, които имат намерение да дадат заплатите си към края на изключителното състояние, аз го направих първоначално ", посочи Радев.
" Преди половин месец си дадох заплатата на възрастните хора от Видин. Уважаеми народни представители, за мен дарението е персонален акт, в случай че доста държите да се равнявате по президента, има елементарно решение – кръгом и тичешком към месец март! “, разяснява още Румен Радев.
Темата продължава и в нашия блог.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР