Трябва да се намесиш, защото ми викат Боклук и Мърша...може

...
Трябва да се намесиш, защото ми викат Боклук и Мърша...може
Коментари Харесай

Момчетата В Къщата Се Събраха И Извършиха Нещо Наистина Брутално С Кулагин!

Трябва да се намесиш, тъй като ми викат Боклук и Мърша...може ли да съм под непрекъснат стрес. Те ме изкарват вманиачен, а са единствено четирима шушумиги. Не бих стряскал и най-големият си зложелател по този начин. Това е обществен линч и не е библейско. Няма да позволявате да ме изтезават, прикани Кулагин певицата.

Не съм ял през вчерашния ден, не съм ял днеска, ще отслабна пред очите на феновете с 8 кг, те ще видят един анорексик, отсече инатливият Кулагин поради номерата, които му въртят мъжете в Къщата.

Искам да се откажа от храната, кото би трябвало да получавам по контракт, тъй като тя по този начин и не стига до мен, бива изяждана или изхвърляна помоли той.

Съквартирантът Петко Димитров, който най-вече се нервира на Кулагин, изригна: " Усещам, че дяволът е в него и не желая да се занимавам. "

" Мършо, ставай от това, аз седнал съм на него ", издърпа брутално отдолу под тялото на гримьора пуфа му Петко, написа Пик.

Интригата довечера е сред Ева, Кулагин и Божана. Един от тримата би трябвало да излезе от Къщата. В студиото е другарка на Кулагин от ученическите години - Елена Виан. Тя акцентира, че Кулагин е доста добър човек.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР