Трябва да признаем, че не останахме зашеметени от дебютната колекция

...
Трябва да признаем, че не останахме зашеметени от дебютната колекция
Коментари Харесай

Дивият запад според Фарел Уилямс

Трябва да признаем, че не останахме зашеметени от дебютната сбирка на Фарел Уилямс за Louis Vuitton - музикантът влезе в ролята креативен шеф на първокласната марка предходната година, а през юни 2023 ни сподели визията си за пролет-лято 2024.
 Фарел Уилямс показа първата си сбирка за Louis Vuitton в Париж
Новият крал на Louis Vuitton

Първата сбирка на Фарел Уилямс е повече от триумфална

Веднага след другояче зрелищното дефиле на парижкия Пон Ньоф Уилямс се е заел да приготвя актуалната сбирка, която би трябвало да ни даде концепция по какъв начин да се обличаме през сезон есен-зима 2024. И този път сме очаровани.

Вместо да се лута в търсене на хрумвания на невъзможни места, Фарел се обръща към това, което познава най-добре - Америка. Дивият запад е огромното ентусиазъм за новите му модели.
 Снимка 649599

 Снимка 649598

Освен каубойски шапки, джинси под всякаква форма, колани с огромни железни токи, ресни и кожи, етно бродерии и тъкàни палта, той внася и детайли от актуалната просвета - пикселирани десени, обемни плещи, обичаните му боти тимбърленд, както и логото на Louis Vuitton.
 Снимка 649600

Имаше даже каубойски ботуши с надпис TEXAS LV LOUIS VUITTON.

С две думи - дефилето на сбирката на е нещо, което гледахме на драго сърце. А с още по-голямо бихме носили някои от моделите на музикалния продуцент, трансформирал се в дизайнер.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР