Трябва да победим. Длъжни сме да победим. Израел нямаме друга

...
Трябва да победим. Длъжни сме да победим. Израел нямаме друга
Коментари Харесай

Израелският посланик у нас: Или подкрепяте Израел, или подкрепяте тероризма


Трябва да победим. Длъжни сме да победим. Израел нямаме друга опция. Трябва да победим, тъй като нашите демократични полезности, демокрацията, нямат друга опция. Ако Израел не победи всички ще страдаме .

Това съобщи посланикът на Израел у нас Йоси Леви Сфари по време на съвещанието на парламентарната Комисията по опазване на здравето.



" Страданието на моя народ се случва в Израел, само че и Западът ще почувства това. Не мислете, че Западът ще бъде избавен от това. Или ще се борим дружно против тази идеология на омразата, на експремизъм и на набожен радикализъм или всички ще страдаме ", добави Сфари.
 

 Йосеф Леви Сфари дипломат на Израел Българска телеграфна агенция

Здравната комисия в Народното събрание разиска опциите за усилване на двустранните връзки в региона на опазването на здравето сред Република България и Държавата Израел.

“Няколко минути преди да вляза в тази зала получих едно доста тъжно известие. Миналата неделя разговарях с едно семейство - дамата стана жертва, две деца съумяха да намерят избавление скрити под един долап, а дамата е отвлечена и в този момент е в ръцете на терористите. Няколко минути преди да вляза тук научих, че дамата е мой сътрудник от външното министерство ”, показа той.

“Това, което стана на 7 октомври отвори голяма рана в сърцето на нацията . Всеки има другар, комшия или член на фамилията, който е съумял да избяга. Ужасите и чувството, че сме нарушили нашето заричане към нашите деца , че в никакъв случай повече няма да се случват такива ужаси, това не беше акт на гнет, а безусловно съзнателно и със знанието, че това е грубо ”, безапелационен е посланикът на Израел у нас.

“От 7 октомври аз и сътрудниците ми в посолството чуваме доста гласове на поддръжка. Без подозрение България следва същите морални полезности, които народът изрече към моя народ преди 8 години. Това е другарство, което се корени надалеч в историята ”, означи дипломатът.

“Или подкрепяте Израел, или подкрепяте тероризма, няма друга опция ”, счита той.

Посланикът на Израел у нас увери, че те употребяват и съблюдават всички правила на интернационалното право , с цел да се защитят. “Това прилагаме към мирното население на Газа ”, сподели още той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР