Трябва да оценим желанието всяка законодателна инициатива на Народното събрание

...
Трябва да оценим желанието всяка законодателна инициатива на Народното събрание
Коментари Харесай

Румен Петков скастри Кирил Петков: Да внимава много как се изказва публично

Трябва да оценим желанието всяка законодателна самодейност на Народното събрание да бъде предхождана от съответна работа на законодателните комисии, различен е въпросът, за какво комисиите не са се захванали с предоставените законопроекти. Това съобщи водачът на Политическа партия АБВ Румен Петков пред радио " Фокус ".

Според Петков всички импортирани законопроекти са жизненоважни за обществото.

" По мое мнение, и през днешния ден, и на следващия ден, няма да бъдем засипани от мораториумска активност и, в случай че болшинството не осъзнае, че това е проблем, който ерозира доверието в Народното събрание, може да закъснее окончателно и Народното събрание да бъде с най-нисък старт на доверие измежду обществото ", уточни той.
свързани новини64515на 31.12.2021
Относно старта на мандата на държавното управление Румен Петков разяснява, че е редно министър-председателят да внимава по какъв начин се изрича по време на обществени изяви, визирайки съответно обстановката с очакванията за идващият министър на Република Северна Македония. Лидерът на Политическа партия АБВ дефинира това като вмешателство в техните вътрешни работи при другояче хиперчувствителните връзки сред двете страни.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР