“Трябва да останем на власт, защото даваме ясна перспектива в

...
“Трябва да останем на власт, защото даваме ясна перспектива в
Коментари Харесай

Асен Василев: Не бих подценявал вота на недоверие

“Трябва да останем на власт, тъй като даваме ясна вероятност в каква посока се движи България. Не бих подценявал обаче вота на съмнение, защото “докато едно нещо не е реалност, нищо не е несъмнено ”.Това съобщи финансовият министър Асен Василев, съобщи БГНЕС.

Днес народните представители разискват в зала по вота на съмнение, импортиран от Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и " Възраждане ", за неуспеха по водената от кабинета политика в бранш " Енергетика ". В Народното събрание са министър председателят акад. Николай Денков и огромна част от министрите.
Запитан дали е знак, че Бойко Борисов не е в пленарната зала по време на разискванията, Василев сподели, че не има вяра на знаци и астрология.

" Правителството би трябвало да остане на власт. Даваме ясна вероятност в каква посока се движи България. Започнахме да вършим извънредно сложни промени, които бяха отлагани 20-39 години. Тези 66 ограничения, които бяха заложени за второ заплащане и бяха изпълнени предвижиха цели браншове напред. Те имаха проблеми, които бяха замитани под килима ", изясни той.

" Започна да се планува и правосъдната промяна - дълга борба, която би трябвало да бъде изведена. Вече е направена и първата крачка. Бизнесът стартира да влага. България е една от дребното страни от Европейски Съюз, където растежа на приходите изпревари растежа на инфлацията ", посочи финансовият министър.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР