Трябва да има ден за възпоменание на жертвите на комунизма.

...
Трябва да има ден за възпоменание на жертвите на комунизма.
Коментари Харесай

Цачева за Ало, Банов съм: Не са един и два примерите, когато БСП забъркват подобни скандали

Трябва да има ден за възпоменание на жертвите на комунизма. Този интервал би трябвало да се учи и нашите деца би трябвало да знаят истината за тези събития.

Това сподели в предаването "Плюс минус " по Нова телевизия правосъдният министър Цецка Цачева. "Не съм имала случай някой да ме изнудва. Първият въпрос, който изниква, е за какво тъкмо в този момент се вади този запис и тази флашка? Според мен това се прави, тъй като към този момент сме в предизборна акция. Не са един и два образците, когато Българска социалистическа партия са постъпвали по този метод. Министър Боил Банов тъкмо в този миг направи толкоз доста за българската история, с откупуването на портрета и скъпите предмети на Александър Батенберг, и излезе този запис, който е изработен преди няколко години. Искам да поздравя прокуратурата, че незабавно реагира и през днешния ден разбрах, че към този момент е провела разпити. Това демонстрира, че в България институциите работят ", разяснява Цецка Цачева абсурда "Ало, Банов съм ".

"Проектът за промени при приемането на българско поданство ще бъде оповестен за публично разискване другата седмица. Искам да благодаря на еврокомисар Йоурова за точните оценки и вярната позиция в отчета. Категорично мога да заявя, че няма такова нещо като скришен арест и няма да има произвол. Право на президента е да постанова несъгласие. Тук драма няма. Неговите съветници са му споделили по този начин и той е наложил несъгласие. Друг е въпросът, че аз не чух доклад на президент, който е обединител на нацията. Аз чух доклад на партиен водач. Нормално е да има рецензии, само че те би трябвало да са аргументирани и справедливи. Право на президента е да подлага на критика, само че той го прави като опозоционен водач и с политическо говорене ", сподели още Цецка Цачева.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР