Трябва да го знаете! Мнозина пият кафе веднага след като се

...
Трябва да го знаете!
Мнозина пият кафе веднага след като се
Коментари Харесай

Пиете ли кафе сутрин на празен стомах? Тогава прочетете това

Трябва да го знаете!

Мнозина пият кафе незабавно откакто се разсънят. И всички обичаме слънчевите дни, когато можем да седнем в градината или в най-близкото кафене. Да, безусловно сте в правото си, когато става въпрос за утринното кафе.

Първо, би трябвало да знаете, че с изпиването на чаша кафе заран на празен корем, ще увеличите количеството солна киселина във вашия храносмилателен тракт. Това значи,ч е в случай че страдате от гастрит, евентуално ще го усетите. Тази солна киселина въздейства зле на вашия корем.

И по този начин, когато ядете нещо тежко, тази киселина може да провокира някои проблеми с храносмилането, тъй като ще провокира по-трудно разграждане на протеините.

И когато протеинът не се разложи и не бъде обхванат, може да докара до други проблеми с храносмилането като издут стомах, инфектиране на стомаха  тъй наречените

Ето за какво доста медицински специалисти предизвестяват, че не би трябвало да пиете кафе на празен корем, незабавно откакто се разсъните. Може да закусите преди да си изпиете кафето. Но в случай че не може да започнете деня си без чаша кафе, тогава може да добавите малко мляко в кафето. Това ще понижи нездравословните последици.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР