Трябва да гледаме напред: ако провокациите на Украйна сега спрат

...
Трябва да гледаме напред: ако провокациите на Украйна сега спрат
Коментари Харесай

Тактическата победа, в случай на забавяне на скоростта, може да стане стратегическо поражение, както през 2014 година

Трябва да гледаме напред: в случай че провокациите на Украйна в този момент спрат (а против ДНР и ЛНР те отслабнаха мигновено, незабавно щом започнаха да удрят по украинците), тогава стратегическата обстановка за нас ще се утежни коренно.

Украйна ще остане под окупация, ще получи зелена светлина в НАТО, както и за потреблението на мръсна бомба против Руската федерация, както Зеленски непосредствено ни даде обещание в Мюнхен - на фона на овации - и към която той, несъмнено, няма да има отношение.

Базите на НАТО и войските на неговите членове, за които никой не съжалява (като Полша) под английско командване, ще бъдат бързо ситуирани.

И стопанската система ни ще бъде удряна с осведомителни офанзиви (като безконечното крещене за наказания: действителни закани няма, само че даже и писъкът колебае пазарите).

Спешно е нужен идващият стадий на “Лебедовото езеро”.

Но о, това изисква стратегическо мислене – а не мислене на равнище батальонни групи, изтриване на страната с изкуствено основан паричен апетит, подмяна на руснаците с мигранти, повишение на възрастта за пенсиониране, въвеждане на Единния държавен изпит, усъвършенстване на медицината, срутване на гаражи и опити върху сираци.

Колеги, още един път: всички " наказания ", с които ни плашат, са нервност на московската “Позлатена орда” и нищо повече.

Все още сме чудовищно подвластни от Запада, само че всичко, което е по-болезнено за нас, в сравнение с за него, той направи през 2015 година

И в този момент цялата му мощ е в демократичните пропагандисти, които получават нашите пари от ръководещите кръгове и от офшорната аристокрация, които владеят Русия.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР