Трупата на Сатиричния театър Алеко Константинов“ закри представлението си, държейки

...
Трупата на Сатиричния театър Алеко Константинов“ закри представлението си, държейки
Коментари Харесай

Трупата на Сатиричния театър застана зад инициативата „Избери живота“ 

Трупата на Сатиричния спектакъл „ Алеко Константинов “ закри представлението си, държейки в ръце голям транспарант „ Избери живота “. От огромната сцена на театъра актьорите приканиха за рационално държание на пътя с думите: „ Не карай пил или под въздействието на наркотични субстанции. Избери живота! “ 

Посетителите на Сатирата могат да схванат повече за самодейността “Избери живота ” от осведомителното табло, сложено на основния вход на театъра. 



Инициаторите на акцията, които бяха измежду феновете в огромната зала, благодариха на шефа на Сатирата Калин Сърменов и на неговия екип за поддръжката към самодейността. Те обявиха, че екипът от звездни посланици на акцията се разраства от ден на ден. По думите им това е извънредно значимо, с цел да може посланията против войната на пътя да стигат до повече хора. 

Кампанията „ Избери живота “ #СприНавреме, стартирала алегорично в навечерието на Международния ден на младежта – 12-и август, е предизвикана от зачестилите произшествия на пътя, доста от които с съдбовен край. Подкрепа за идеята към този момент обявиха редица спортни величия, политици и общественици. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР