Трупът му бе открит в неделя от Военна полиция след

...
Трупът му бе открит в неделя от Военна полиция след
Коментари Харесай

Никой Не Посмя Да Го Издума, Изстинахме!!! Къщата, Където Се Самоуби Росен Ангелов Съвсем Не Е Случайна! Там Се Е Случило Най-Страшното!

Трупът му бе открит в неделя от Военна полиция след няколкодневно търсене край с. Луково. Вилата, в която бе открит, е на 500 м от къщата, която Горския обитавал преди убийствата. В двора ѝ служители на реда откриха неподготвено стрелбище с пластмасови бутилки.

Ангелов се отървал от задържане под стража след неоправдателната си присъда за блудничество на първа инстанция с малко шанс и с помощта на закона. Съдия Калинка Георгиева му дава 9 година затвор, само че не прибавя към присъдата 2-те години условно, които той имал след предварително стартиране за обезчестяване на студентка. Причината е, че изпитателният му период бил изминал, дни преди да бъде заловен да се гаври с 12-годишното момиче. Ако тези 2 години бяха добавени, Ангелов щеше да получи 11 година затвор.

При тогавашната правосъдна процедура - присъда над 10 година, мъжът щеше да бъде арестуван под стража още в Съдебната палата. Вместо това той остава с мярка за неотклонение " подписка ", наложена му още по време на следствието от прокурор Даниела Врачева от Софийската окръжна прокуратура. Софийският апелативен съд също не трансформира мярката, когато удостоверява присъдата. Тя влиза в действие след решение на Върховния касационен съд от 22 декември 2009 година Горския обаче към този момент е липсващ и е разгласен за търсене. Той не е бил задължен да се явява на делата на втора и трета инстанция и не се знае по кое време тъкмо е избягал.
Tags: ОЩЕ ЗА МАСОВОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР