Труп на жена изплува във водите на река Чепинска. Към

...
Труп на жена изплува във водите на река Чепинска. Към
Коментари Харесай

Труп на жена изплува във водите на река Чепинска

Труп на жена изплува във водите на река Чепинска. Към този миг към момента не е ясна нейната идентичност, както и повода за гибелта, съобщи кореспондентът на БГНЕС от Пазарджик.
Сигналът за безжизненото тяло е подаден в късния следобяд в понеделник от поданици на Велинград. Хората описаха, че гледката била ужасяваща. По информация на очевидци елементи от тялото на дамата липсвали. На мястото неотложно пристигнали екипи на полицейското ръководство и регионалната дирекция в Пазарджик. Извършен е подробен оглед от специалисти и криминалисти под управление на проверяващ служител на реда.
На този стадий самоличността на дамата не е открита, по тази причина и от полицията отхвърлят коментар. По неофициална информация при първичния оглед криминалистите са установили, че трупът е прокиснал доста време във водата. На този стадий няма информация и за повода за гибелта и дали се касае за ликвидиране, самоубийство или трагичен случай.
Трупът е откаран за аутопсия в „ Съдебна медицина”-Пазарджик. Извършват се дейности за изясняване самоличността на дамата, както и за определяне и задържане на причинителя. По случая е формирано полицейско произвеждане, работата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР