Трудовият договор на арх. Иван Шумков, който до момента заемаше

...
Трудовият договор на арх. Иван Шумков, който до момента заемаше
Коментари Харесай

Eто защо е освободен главният архитект на община Благоевград Иван Шумков

Трудовият контракт на арх. Иван Шумков, който досега заемаше длъжността основен проектант на Община Благоевград, е преустановен по взаимно единодушие.
Причината е невъзможността на Общината към този миг да поддържа в структурата си двама основни архитекти, каквото беше желанието на кмета Илко Стоянов, защото към сегашния миг липсва бюджетна опция, а също по този начин се забавя за неопределен срок европейското финансиране за България, се споделя в прессъобщение на община Благоевград.

„ Решението арх. Шумков да бъде освободен, е в резултат на оптимизация на разноските на администрацията, която би трябвало да предприемем неотложно. На този стадий няма по какъв начин да си позволим Общината да има двама основни архитекти. Оценявам качествата на арх. Шумков и имам вяра, че можем да си бъдем потребни взаимно и за в бъдеще, като ще продължим да си сътрудничим в името на Благоевград “, разяснява кметът Стоянов.
Функциите на арх. Шумков ще бъдат поети, както и преди неговото назначение, от арх. Любомир Огорелков, който и към този миг работи в общинска администрация.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР