Трудното започва от утре, заяви на брифинг на Позитано 20

...
Трудното започва от утре, заяви на брифинг на Позитано 20
Коментари Харесай

Нинова: Трудното почва утре, моя оставка няма да има

Трудното стартира от на следващия ден, съобщи на брифинг на " Позитано " 20 водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя е безапелационна, че въпросът за оставката ѝ не се разисква на този стадий.

" Ниската изборна интензивност би трябвало да е доста мощна камбана за всички нас ", съобщи още ръководителят на Столетницата.

Нинова отхвърли да разяснява резултата на Българска социалистическа партия , тъй като към момента нищо не е дефинитивно, само че тя твърди, че значително той се дължи на ниската интензивност.

Нинова съобщи, че ще вземат участие във всички диалози, които предстоят по стратегии и политики. Според нея обаче първо би трябвало да бъде признат бюджетът за идната година, а едвам по-късно да се мисли за съставянето на държавно управление.

" В политиката няма място за усеща " - по този начин Нинова отговори на въпрос дали се усеща предадена от Румен Радев поради " Продължаваме промяната ".

Тя обаче регистрира, че огромната част от гласоподавателите на Българска социалистическа партия са подкрепили Радев в конкуренцията за " Дондуков " 2.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР