„Трудно се играе срещу такъв съперник. Първоначално бяха много затворени.

...
„Трудно се играе срещу такъв съперник. Първоначално бяха много затворени.
Коментари Харесай

Кристиян Малинов: Трудно се играе срещу такъв противник

„ Трудно се играе против подобен противник. Първоначално бяха доста затворени. 11 индивида пред наказателното поле играхме. Рано или късно щяхме да вкараме”, разяснява футболистът на ЦСКА Кристиян Малинов след успеха над Витоша Бистрица с 2:0 в дуел от 19-ия кръг на Първа лига.

„ Ние знаехме, че играят по този метод. Бяхме гледали други техни мачове и бяхме осведомени със мощните и слабите им страни. Мисля, че се противопоставихме и показахме футбол на положително ниво”, добави още Малинов пред клубната телевизия на ЦСКА.

„ Берое е мощен тим. Мисля, че там ще е повече тактически мача и ще се дебнем кой ще направи неточност. В последните два-три мача мисля, че имаме усъвършенстване в отбрана. Мисля, че придобихме повече увереност”, сподели Кристиян Малинов и продължи:

„ Футбол без аудитория съгласно мен няма стойност. Все отново излизаме на терена, с цел да радваме почитателите, а те да се любуват на това, че са на стадиона. Няма за какво да приказваме за мотивация. Тимът на Берое игра сносно в първия мач.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР