Трудно ми се вижда в рамките на 48-я парламент да

...
Трудно ми се вижда в рамките на 48-я парламент да
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Трудно ще има правителство, не виждам кой има интерес да се нагърбва с тежкия зимен сезон

Трудно ми се вижда в границите на 48-я парламент да се сформира държавно управление, тъй като не виждам кой има директен интерес да се нагърбва с този сложен зимен сезон, който следва. Това сподели за Българска телеграфна агенция политологът Първан Симеонов.

Той добави, че „ математически и идеологически не излизат нещата “. От думите му стана ясно, че съгласно него по-голяма част от партиите са в подготовка за нови избори.

„ Ако съумеят въпреки всичко да основат кабинет, отлично. Аз не го изключвам, евентуално ще има и външно предпочитание, евентуално ще има и поддръжка от президента Румен Радев, само че сме длъжни да сме внимателни в упованията “, добави Симеонов.

Според него, в случай че има предварителни парламентарни избори, те ще са в края на зимата. Политологът уточни, че в случай че има нови избори, „ обществото „ ще накаже “ партиите, които дефинира за виновници за рецесията. Ако има внезапно обедняване, може да има внезапно коренно гласоподаване, спрямо това, което в този момент видяхме “, заключи още той.

Ключово за бъдещите месеци ще бъде развиването на войната, цените на стоките и услугите и възможната криза. „ В момента гадаем и всичко се намира в областта на вероятностите, безапелационен е Първан Симеонов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР