Трудно е за вярване, но времето лети ужасно бързо и

...
Трудно е за вярване, но времето лети ужасно бързо и
Коментари Харесай

Трогателни спомени и напрегнати моменти в седми епизод на The Last Of Us: Последните оцелели

Трудно е за поверие, само че времето лети извънредно бързо и към този момент можем да преброим оставащите епизоди от първи сезон на  " The Last Of Us: Последните оживели " на пръстите на едната ръка. Дори два от тях ще се окажат непотребни.

Скръб и дълго чакано събиране в епизод 6 на " The Last Of Us: Последните оживели "

" Единствените хора, които могат да ни предадат, са тези, на които имаме вяра "

Вълнението към сериала е огромно и нямаме самообладание да забележим и разберем какво ще ни сервира втори сезон, за който към момента няма премиерна дата. Но преди него има още цели три епизода от първи, от които чакаме да разплетат актуалните мистерии.

Едната от тях, несъмнено, е обвързвана с това какво толкоз ѝ е специфичното на Ели (Бела Рамзи), че да не може да бъде инфектирана. А другата е дали с Джоел (Педро Паскал) най-накрая ще могат да доближат до крайната си цел след всичко, което претърпяха. Особено след края на шести епизод. Тук всеки, който не е гледал предходните епизоди е добре да спре с четенето, тъй като следват спойлери .

В шести епизод видяхме, че Джоел и Ели продължиха пътуването си, само че крайната им дестинация още веднъж се оказа пуста и удариха на камък. За сметка на това неприятностите за тях не стопират, като в самия завършек на епизода Джоел бе ранен много съществено, само че двамата съумяха да избягат.

Тийзърът на седми епизод ловко заобикаля да ни покаже какво ще се случи с него и какъв брой сериозна е раната му. За сметка на това ни е подсказано, че целият епизод ще бъде отдаден на Ели и по-точно на една история, разиграла се преди да стартират познатите ни от сериала дейности.

Разбираме, че е била част от FEDRА или най-малко се е обучавала, с цел да стане една от тях. Една нощ обаче една нейна другарка взема решение да я изведе от лагера, в който е настанена, с цел да ѝ покаже всички чудеса, които крие един голям търговски център.

Как наподобява краят на цивилизацията

Според сет дизайнера на " The Last of Us: Последните оживели "

Но откровените разговори, игрите и закачките няма да останат безнаказани, тъй като виждаме, че във въпросния мол се крие и възпален, който ще вгорчи живота и на двете. Седми епизод на  " The Last Of Us: Последните оживели " ще бъде в HBO Max от 27 февруари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР