Трудно е да си представим сутрините без тази магическа чашка

...
Трудно е да си представим сутрините без тази магическа чашка
Коментари Харесай

Ето за какво е полезно кафето!

Трудно е да си представим сутрините без тази магическа чашка кафе. Оказва се, че пиенето на кафе заран е освен прелестен обред, а инвестиция в нашето здраве! Ето и пет аргументи за това:
Физическа интензивност
Ако предпочитате утринните тренировки, кафето ще ви помогне да бъдете по-ободрени и ще ви даде повече мощ. В него се съдържа доста по-голямо количество кофеин, в сравнение с в чая, тъй че разчитайте на кафето да усъвършенства тренировката ви и да понижи умората от физическата ви интензивност. Според Международното Дружество за Спортно Хранене умерената консумация на кафе преди подготовка, води до доста по-добра подготовка.
Мозъчна активност
Кофеинът усъвършенства мозъчната интензивност. Резултатите на направено изследване демонстрира, че студенти, консумирали кафе преди изпит, се оправят по-добре от тези, които не са. Кафето способства за подобряван на концентрацията, ускорява паметта и спомага за по-доброто въодушевление.
Сваляне на килограми
Кофеинът подтиква нервната система, която изпраща сигнали на мастните кафези да разграждат мазнините. Според изследване, кофеинът усилва изгарянето на мазнини с 29% при слабите хора и с 10% при по-пълните. Кафето е превъзходен избор за хората, борещи се с килограмите, защото за разлика от енергийните питиета, то не съдържа калории.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР