Трудните аспекти от детството на принц Уилям го направиха в

...
Трудните аспекти от детството на принц Уилям го направиха в
Коментари Харесай

Сърцераздирателният начин, по който принц Уилям „утеши“ Даяна, го прави „в идеална позиция“ да помага на Кейт

Трудните аспекти от детството на принц Уилям го направиха „ в идеалната позиция “ да поддържа децата си по време на възобновяване на Кейт, съгласно кралски специалист.

Уилям имаше доста любящи, само че комплицирани връзки с починалата си майка, принцеса Даяна, с доста кралски вътрешни хора, които удостоверяват, че това е нещо като поддръжник, там, с цел да оказва помощ да се грижи за нея, когато се бори.

Говорейки за документалния филм „ Уилям на 30 “ през 2012 година, кралският сътрудник Кейти Никъл сподели: „ Има една в действителност трогателна история, когато Даяна беше обляна в сълзи в банята си, а Уилям буташе кърпички под вратата, тъй като я чуваше плаче. "

„ Както доста дами, чиито връзки със съпрузите им са станали нефункционални, Даяна употребява по-големия си наследник по едно и също време като заместител и като буфер “, написа Тина Браун в The Palace Papers. „ До ранните си тийнейджърски години той беше най-довереният поддръжник на майка си. Тя го описваше като „ моят дребен умен дъртак “.

И някогашният офиц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР