Трудни мигове за лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който ще

...
Трудни мигове за лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който ще
Коментари Харесай

В ГЕРБ: Ако Борисов отправи команда - Всички за Васко, това ще е нов морален шамар за неговите симпатизанти

Трудни мигове за водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който ще би трябвало да понесе политическа отговорност за краха на партията му в София.

Кандидатът му Антон Хекимян евентуално ще остане трети и няма да долази до балотаж с Васил Терзиев.

Хекимян се движи към 18% за сметка на колосалните 40% за Терзиев.

Провали се и общинската листа на ГЕРБ в София - с към 20% по отношение на двойно повече за ППДБ.

Тази вечер никой от управлението на ГЕРБ не подвига телефона си. Пусто е и в централата на партията. Очевидно Борисов е наредил на своите да не приказват преди формалните данни. 

Надяват се в последна сметка Антон на магия да излезе втори, изясни неофициално  народен представител от хората на Борисов.

Най-сложно за Борисов въпреки всичко ще бъде какво отношение ще вземе по отношение на възможен балотаж Терзиев - Ваня Григорова.

Преди седмица водачът на ГЕРБ се зарече, че на балотажите партията му ще поддържа " съдружните сътрудници от ППДБ ".

Да забележим в този момент Бойко с какво сърце и с какви очи ще призове своите да гласоподават за Държавна сигурност в лицето на аления правоприемник Васко Ухото, разсъждават деятели на ГЕРБ.

Ако Борисов въпреки всичко удържи на думата си и насочи команда - " Всички за Васко ", това ще е спомагателен честен пестник за неговите симпатизанти, разсъждават в ГЕРБ.

Допълнителна сол в раната притурят и данните на " Тренд ", че единствено 65,7% от електората на ГЕРБ в столицата е подкрепил Антон Хекимян, по-известен към този момент като " новата Цецка Цачева " и повдигнат незнайно по какви критерии за кандидат-кмет на партията.

При всички случаи фиаското на ГЕРБ ще докара до подсилване на позициите и самочувствието на водачите на ППДБ, които ще се опитат да беседват оттук насетне от позицията на силата в границите на сглобката.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР