Тройният ампутиран човек, който принц Хари нарече герой, казва, че

...
Тройният ампутиран човек, който принц Хари нарече герой, казва, че
Коментари Харесай

Приятелят на героя от войната на принц Хари е с протези на краката, откраднати по време на разбиване на кола

Тройният ампутиран човек, който принц Хари назова воин, споделя, че са му откраднали протезите на краката, откакто колата му е била разрушена.

Възмутеният Марк Ормрод MBE показа новината в обществените медии, откакто безчувствени нарушители нахлуха в автомобила му, макар че беше паркиран на място за инвалиди. Бившият морски пехотинец от Плимут, Девън, сподели, че нощес е била открадната и чанта, цялостна с фитнес облекла, и се надява, че виновните могат да бъдат хванати.

Той написа в Twitter след опустошителното изобретение: „ Не е най-хубавото начало за моят ден!!! Колата ми беше разрушена нощес. Откраднаха чанта, цялостна с потни облекла за фитнес, друга чанта с моето джиуджицу ги и това, което е в действителност неловко е, че взеха комплект от протезите ми за крайници!

" Въпреки че имах три камери, ориентирани към колата ми, личният състав на хотела ми сподели, че не могат да видят никаква активност, защото изгледът към колата ми е блокиран от друга кола (може би е време да препозиционирам т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР