Тройна съдебно медицинска експертиза е назначена за смъртта на родилката,

...
Тройна съдебно медицинска експертиза е назначена за смъртта на родилката,
Коментари Харесай

Тройна експертиза ще установи причината за смъртта на родилката и бебето й в Кърджали


Тройна правосъдно здравна експертиза е назначена за гибелта на родилката, която умря в 4 ч. сутринта в гинекологията на многопрофилната болница в Кърджали, проверява се и по кое време е издъхнало бебето й, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

Директорът на Регионалната здравна ревизия /РЗИ/ доктор Виктор Кирчев съобщи, че следва следствие и от специалисти на Изпълнителната организация „ Медицински одит “. РЗИ стартира незабавна инспекция и първите резултати ще бъдат ясни на следващия ден. Младата жена с букви С.Ш.Д. е на 23 години от село Водач, община Черноочене. Вчера по обяд тя е постъпила в болничното заведение, обяснява се в какво положение е била при приемането й в родилното поделение. Вътрешна инспекция стартира и в болничното заведение, от пресцентъра на здравното заведение оповестиха, че се води досъдебно произвеждане, което се следи от Окръжната прокуратура.

Според известието на прокуратурата младата жена е умряла по време на раждането. Експертиза ще откри по кое време е настъпила гибелта на бебето. По делото е осъществен оглед, назначена е тройна съдебно-медицинска експертиза, предстоят разпити на очевидци и други процесуални дейности. Срокът на следствието е 2 месеца./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР