Тротинетка, която е била паркирана във вход на блок, е

...
Тротинетка, която е била паркирана във вход на блок, е
Коментари Харесай

Мъж се промъкна във вход на блок и задигна ел. тротинетка ВИДЕО

Тротинетка, която е била паркирана във вход на блок, е отмъкната от незнаен мъж.

Кражба е била осъществена във вход на блок в Русе. Ако съдим по данните от камерите за видеонаблюдение, позиционирани на другите етажи в блока, кражбата е се е случила на двадесет и шести в 2:29 през нощта.

На записите от камерите, които са публикувани в обществената мрежа Facebook, виждаме как мъж се запътва към място, на което са паркирани няколко велосипеда и тротинетката. Крадецът вдига тротинетката, с цел да я смъкна по стълбите, отваря си входната врата и си потегля с електрическото транспортно средство.

Електрическата тротинетка е отмъкната от блок " Плиска ", вход В.

" Открадната електрическа тротинетка Segway G30 max. Моля, в случай че някой има информация,! ", написа Venessa Bratts във Facebook.

Venessa Bratts твърди, че мъжът, направил кражбата, може да бъде засечен в квартал " Възраждане ". 

" Прилагам и запис от камерата (защото родната полиция не се знае дали ще поеме случая). Крадецът виси в квартал " Възраждане " и следи входовете, най-вероятно, и оглежда кое накъде. Висок и доста слаб, допускам наркоман, тъй като бездомниците из квартала не носят сиви маркови маратонки и не са изключително млади, тъй че се пазете всички живущи във " Възраждане ", написа още Venessa Bratts.

Кирил Димитров, който разяснява поста в обществената мрежа, посъветва пострадалата да ревизира дали транспортното средство не е оставено в някоя от заложните къщи.

" Какво става в този квартал в последно време? При нас разрушиха мазите, на ЦБА един кафеавтомат, в този момент и това. Трябва засилен полицейски надзор! ", написа Даниела Петрова.

Вижте видео:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР