Трите министерски оставки ще бъдат внесени в парламента в четвъртък.

...
Трите министерски оставки ще бъдат внесени в парламента в четвъртък.
Коментари Харесай

Ясни са тримата кандидати за министри


Трите министерски оставки ще бъдат импортирани в Народното събрание в четвъртък. Това заяви след съдружния съвет „ ГЕРБ-Обединени патриоти “ министър председателят Бойко Борисов. По думите му, има болшинство за поддръжката ти на трите.

„ Не можем да кажем, че имат виновност за съответната злополука, само че и не можем да се създадем, че нищо не се е случило “, сподели той и се ангажира с ново събиране на съдружния съвет през идващия понеделник.

С претекст „ да не се спекулира “, Борисов заяви и имената на тримата претенденти за министри. По думите му, „ за министерство на превоза (кандидат) е Александър Манолев, до момента зам.-министър на стопанската система. За министър на вътрешните работи – основният секретар Младен Маринов, за Министерство на районното развиване – Петя Аврамова, която в този момент е народен представител и е някогашен зам.-кмет на Враца “, посочи Бойко Борисов. „ Поел съм ангажимент по всички значими тематики да се събираме на съдружен съвет “, добави той.

Междувременно преди началото на днешния съдружен съвет водачът на Атака Волен Сидеров изрази съмнения в скрит план против Борисов. Започвам да допускам, че има нещо като скрит план против премиера Борисов и че в него вземат участие хора, които са доста близки до него, сподели той, представен от Българска телеграфна агенция. " Ще спра дотук, тъй като не желая да развъртвам интриги. Не мога да не ги приказвам тези неща, тъй като ги виждам ", сподели още той. Цитираният от организациите водач на Атака подчертава на това, че „ няма реакция от страна на ГЕРБ “. „ Не е обикновено да няма реакция на ГЕРБ по изявленията на Валери Симеонов “, сподели Сидеров. По думите му, „ И 19 министри да сменим няма да стане нищо съдбовно, значимо е да се разберем дали ще работим за стандарта на хората “.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР