Трима заподозрени контрабандисти на наркотици оцеляха в гъмжащи от акули

...
Трима заподозрени контрабандисти на наркотици оцеляха в гъмжащи от акули
Коментари Харесай

Кокаин спаси корабокрушенци от акули

Трима обвинени контрабандисти на опиати оцеляха в гъмжащи от акули тихоокеански води , придържайки се с часове към плаващи пакети с кокаин, заяви флотата на Колумбия за Франс 24.

Тримата колумбийци са обвинени в контрабанда на 1,2 тона кокаин от Тумако за Колумбия, когато лодката им е била ударена от вълна в събота и е потънала, сподели за Агенция Франс Прес капитан Хорхе Малдонадо от Колумбийската работна група против трафика на опиати.

Преди да бъдат избавени от транспортен съд на колумбийската брегова защита на към 30 морски благи от Тумако, те са прекарали във водата към седем часа, сподели Малдонадо.

" Когато пристигнала бреговата защита тези трима души са плавали върху материал, който по своите характерности наподобявал опиат ", сподели Малдонадо.-->

Мъжете били изведени на брега дружно с плаващите пакети, оказали се кокаинов хидрохлорид. Те са в положително здраве и ще бъдат изправени пред обвинявания в наркотрафик. Издирването продължава за четвърти мъж, за който мъжете споделиха, че бил с тях.

Пристанището на Тумако е един от главните направления за опиати, които излизат от Колумбия за Централна Америка и Съединени американски щати.

Колумбия остав а най-големият производител на кокаин в света, а Съединените щати - най-големият консуматор.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР