Трима шофьори, употребили алкохол в големи количества, за били установени

...
Трима шофьори, употребили алкохол в големи количества, за били установени
Коментари Харесай

Хванаха трима пияни шофьори с по над 2 промила в Бургаско, единият от тях - с 4,22

Трима водачи, използвали алкохол в огромни количества, за били открити и арестувани за 24 часа през уикенда в Бургаско, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в крайморския град. Дрегерите и при тримата водачи са отчели повече от 2 промила, а при единият от тях - 4,22.

На 24 март към 16:20 ч. в региона на  " Меден рудник "  униформени са спрели за проверка лек автомобил  " Фолксваген Пасат ", с бургаска регистрация, ръководен от 39-годишен годишен бургазлия, като открили, че същият карал след приложимост на алкохол с централизация - 3.87 промила.

Водачът е арестуван за период до 24 часа.

На същия ден към 17:15 ч. в региона до бензиностанция в Слънчев бряг чиновници от Районно ръководство - Несебър подхванали дейности по прекъсване лека кола  " Форд Фюжън ", с бургаска регистрация, чийто лидер не се подчинил на подадения сигнал и ускорявайки, траял придвижването си в посока Несебър.

Автомобилът е спрян в региона на огромен супермаркет, като е открито, че лидерът е 44-годишен казахстански жител, живеещ в Несебър. 

Той е тестван за приложимост на алкохол, като дрегерът отчел - 2,29 промила. Задържан е за период до 24 часа.

На 26 март към 20:09 ч. по пътя от с. Съединение към жп гара - с. Завет, общ. Сунгурларе, независимо катастрофира автомобил " Сеат Ибиза ", с бургаска регистрация, ръководен от 47-годишен мъж от с. Съединение.

От случая са настъпили единствено материални вреди. Водачът е тестван за приложимост на алкохол, като дрегерът отчел - 4,22 промила. Шофьорът е арестуван за период до 24 часа.

Работата и по трите случая продължава.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР