Трима шофьори – един автомобил. И тримата шофьори – пияни.

...
Трима шофьори – един автомобил. И тримата шофьори – пияни.
Коментари Харесай

Трима шофираха една и съща кола, три пъти ги хванаха пияни

Трима водачи – един автомобил. И тримата водачи – пияни. Това е любопитният случай, на който се натъкнаха служители на реда от Нови пазар, Шуменска област.

Първоначално полицейски чиновници от Нови пазар, които работили по сигурността на придвижването в града спрели за инспекция в 22:00 часа на ул. “Тодор Каблешков “ лидер на лек автомобил Опел “Астра “ с шуменска регистрация, оповестява "Дарик ".

Зад кормилото, във очевидно нетрезво положение бил 30-годишен мъж от село Лятно. Автомобилът не бил негова благосъстоятелност. Мъжът бил тестван за шофиране след приложимост на алкохол. Дрегерът отчел 2,88 промила в издишания въздух. Мъжът отказал да даде кръвна проба за разбор, след което е арестуван е за период до 24 часа в полицейското ръководство в Нови пазар.

Само 40 минути по-късно на ул. “Оборище “ в посока към изхода на града полицейски екип спрял за инспекция същия автомобил. Зад кормилото бил различен мъж, който от пасажер, станал лидер. Оказало се, че той седнал зад кормилото с 1,42 промила алкохол. Не е дал кръвна проба за разбор и е арестуван е за период до 24 часа в РУ- Нови пазар.

На идващия ден по обяд на ул. "Гурко " в Нови пазар бил спрян за инспекция лидер на "Фолксваген Голф " с шуменска регистрация – същият автомобил. Зад кормилото на автомобила бил 54-годишен мъж от село Лятно. Той обяснил, че е в града, с цел да прибере автомобила на собствен прочут, който бил арестуван за шофиране в нетрезво положение предната вечер.

След като бил тестван за алкохол, дрегерът отчел 1,37 промила. Дал е кръвна проба за разбор. Задържан е за период до 24 часа в РУ- Нови пазар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР