Трима, шофирали след употреба на алкохол, са установени от полицията

...
Трима, шофирали след употреба на алкохол, са установени от полицията
Коментари Харесай

Трима мъже са задържани за шофиране след употреба на алкохол в Силистренско

Трима, карали след приложимост на алкохол, са открити от полицията в Силистра, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, разяснява Българска телеграфна агенция.

Вечерта на 9 юни в село Айдемир бил тестван с дрегер 50-годишен, управлявал лек автомобил „ Рено “. Пробата отчела 1.58 промила алкохолно наличие в издишания въздух и лидерът е арестуван за период от 24 часа. Издаден му е ваучър за здравно проучване, само че той отказал да даде проба. Образувано е бързо произвеждане.

Мъж на 57 години,  управлявал лек автомобил „ Ситроен “,  бил спрян за инспекция в село Ситово на 10 юни.  Той е бил тестван с дрегер, отказал е да даде кръвна проба и е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане.

Бързо произвеждане е формирано и против 21-годишен, лидер на лек автомобил „ Опел “. На 11 юни по ул. „ Н. Й. Вапцаров “ в Силистра той бил спрян за полицейска инспекция. Алкохолната му проба с дрегер отчела 2.35 промила. Той е отказал да даде кръвна проба и е арестуван за период до 24 часа.

Справката демонстрира, че през предходната година в Силистренско са формирани 226 акта за определяне на административно нарушаване против водачи, използвали алкохол, като 123 от тях са за централизация под 1,2 промила, а 103 - за централизация над 1,2 промила. Съставени са и 75 акта против водачи, използвали наркотични субстанции.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР