Трима победители - така отреди вотът на съдиите в Dancing

...
Трима победители - така отреди вотът на съдиите в Dancing
Коментари Харесай

Михаела Филева и Албена Денкова ще се борят за титлата Кралица на бала

Трима спечелили - по този начин отреди вотът на съдиите в Dancing Stars нощес. Единствено вотът на петия член на журито - феновете, дефинира двамата финалисти на Dancing Stars, почтени за купата Кралица на най-бляскавото шоу в българския ефир. И техните имена са Михаела Филева и Албена Денкова. Именно те ще се състезават за огромната купа на Dancing stars.

След напрегната конкуренция бронзът отиде при Дарин и Ани, за които третото почтено място е тяхната победа. „ Научих тялото си да се движи в темп, благодаря на целия екип на Dancing Stars ". С тези думи Дарин дефинира своето присъединяване в най-бляскавото танцувално шоу в българския ефир. Шест елиминации за най-бързите крайници в Dancing Stars. Въпреки компликациите, той доближи до финала, с помощта на доста труд и непримиримост.

Миналата вечер първият танц на Дарин и Ани ги върна към самото начало, а точно куикстеп. „ Абсолютно спортен танц, не се уморих да дублирам какъв брой си надарен ", не сдържа похвалите си Илиана. Второто им осъществяване още веднъж им донесе оптималните 40 точки, а безконечният шлагер на краля на попа Майкъл Джексън Smooth Criminal ги приближи още до купата Крал и Кралица на Dancing Stars 2014. " Доказа, че си единственият артист в България, който танцува по-добре от мен ", разяснява Христо Мутафчиев.Aлбена посвети своя първи танц - тангото, на своята майка. „ Не може класирането да е твоята мотивация. Мотивацията е обич " - по този начин Албена разяснява движещата мощ в нея, която я заведе до заветния край в Dancing Stars.

Най-красноречиво журито дефинира нейния несравним гений и поведение, почтено за подражателство. „ Гордея се, че съм българин, благодаря ти ", възкликна Христо и добави, че Албена ни учи по какъв начин да бъдем персони, пишейки история всеки един момент. Тя от своя страна показа, че за нея е чест да е на сцената на Dancing Stars 2014 и в случай че е стимулирала най-малко един човек да се занимава с танци, то това е нейната победа. Вторият й танц в мега фрийстайла, за който й спомагаха и солистите на Националната опера и балет и балет „ Арабеск " изправи публиката и журито на крайници и те го дефинираха като най-хубавият танц за целия сезон. Защитници на Албена Денкова в залата нощес бяха олимпийската шампионка по плуване Таня Богомилова и шампионката в живота Нана

.

Контемпорарито на Михаела и Светльо още веднъж потвърди, че младата изпълнителка заслужава купата „ Мис чаровност " на Dancing Stars 2014. Емоцията, която тя съобщи посредством танца си, даже изпълни очите на Христо Мутафчиев със сълзи. „ Бандитската " хореография в танца с четирима експерти затвърди 40-те точки. Светльо и Михаела съчетаха цели 6 стила и се оправиха безупречно.

Двете финалистки - Албена Денкова и Михаела Филева, ще се борят за купата Кралица на Dancing Stars 2014 в четвъртък, 5 юни, от 20.00 часа по Нова.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР